top of page

Laat jouw huis stralen met onze vloer- en tegelwerken

In het hart van Merchtem, dé bestemming voor al uw vloer- en tegelwerken, vindt u ons tegelwerk bedrijf. Met een team van ervaren professionals zijn wij uw betrouwbare partner voor het betegelen van diverse ruimtes. Van keukens en badkamers tot terrassen en opritten...Welke stappen moet ik nemen om een vloerwerk met tegels te laten aanleggen?


Om jouw vloer of muren te betegelen, hoef je slechts een aantal stappen te nemen. Allereerst kun je inspiratie opdoen op onze website. Vervolgens kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Onze tegelzetters komen dan graag bij jou thuis om de ruimte op te meten en advies te geven over de beste tegelkeuze en -indeling. Dit proces gaat heel makkelijk door een aanvraag te doen op onze website.

Wanneer je tevreden bent met het advies en de offerte, kunnen onze vakmensen aan de slag met de voorbereidingen. Zo zorgen we ervoor dat de ondergrond geschikt is voor het betegelen. We kunnen ook chapewerken uitvoeren om de vloer op te hogen of te egaliseren en volledig klaar maken om de vloerder uitstekend werk te laten leveren.


Welke stappen moet ik volgen bij het verwijderen van een tegelvloer?

Het verwijderen van een tegelvloer vereist enige voorbereiding en kan een tijdrovend proces zijn, maar het is zeker haalbaar met de juiste stappen. Hier zijn enkele belangrijke stappen om te volgen:

  1. Zorg voor de juiste gereedschappen: een hamer, beitel, schraper en een veiligheidsbril zijn essentieel om te hebben voordat u begint met het verwijderen van de tegelvloer.

  2. Begin met het verwijderen van de plinten rond de rand van de kamer.

  3. Tik voorzichtig op de tegels met een hamer en beitel om ze los te maken van de ondervloer.

  4. Verwijder de losse tegels met een schraper en zorg ervoor dat u alle lijmresten van de ondervloer verwijdert.

  5. Herhaal dit proces totdat alle tegels zijn verwijderd.

  6. Als u tegels verwijdert die zijn geïnstalleerd op een houten ondervloer, let dan op spijkers of nietjes die mogelijk zijn gebruikt om de ondervloer vast te zetten en verwijder deze voorzichtig om schade aan de ondervloer te voorkomen.


Het verwijderen van een tegelvloer neemt veel tijd en wij raden aan het alleen door een professional te laten doen om zo een nauwkeurig mogelijk resultaat te behalen. Wij geven deze tips om een beeld te schetsen over wat zo een werk voor een doe-het-zelver zou kunnen inhouden. Geen zin in het fysieke werk? natuurlijk bieden wij deze diensten ook aan. Door een offerte aan te vragen op onze website of ons telefonisch te bellen kunnen wij jou snel verder helpen!


Hoe wij ons afzonderen met tegelwerken?


We zijn gespecialiseerd in alles van natuursteen tot mozaïek en bieden we professionele tegelzetters aan voor badkamers, terrassen, wandtegels en vloertegels. We zijn er om jouw huis een volledig nieuwe look te geven. En te zorgen dat u 100% tevreden bent met het resultaat. Klantvriendelijkheid is een van onze hoogste prioriteiten en is ook een reden dat wij onszelf met zelfverzekerdheid professionals in het vak mogen noemen na zo vele mooie projecten te mogen hebben afgerond. Wij genieten dagelijks van het vertrouwen dat wij ontvangen van onze klanten en dit zorgt net voor een familiale sfeer waardoor wij genieten van elk project! Als u ook een deel wilt zijn van onze grote familie doe dan nu een aanvraag op onze website!
Comments


bottom of page