top of page
fef46f2c0c694fad112e83972930ac80.jpg

BesimTegels

Terras aanleggen en oprit aanleggen

Een prachtige oprit of terras kan een enorme impact hebben op de uitstraling van je huis. Het is dan ook de ideale manier om je woning een nieuw gezicht te geven en meerwaarde te creëren. Of het nu gaat om Betontegels, Keramische tegels, Natuursteentegels... Uw terras of oprit zal met de juiste vakmanschap verzorgd worden! Wil jij ook genieten van een mooie oprit of terras? Vertel ons gerust uw plannen en wij zullen uw terras of oprit aanleggen!

Onze SUPERKRACHTEN

  • vloer renovatie en vloeren/tegels leggen 

  • Advies en tips geven bij het vinden van de gepaste vloertegels en wandtegels 

  • Algemene vloer- en tegelwerken uitvoeren.

  • Plaatsen van keramische vloeren, marmere vloeren, natuursteen of Betontegels terras en vele andere materialen.

  • Onderhoud tips voor wandtegels en vloertegels
 

Gepersonaliseerde service

Bij besimtegels zijn we niet alleen experts in het leggen van tegelvloeren, we zijn ook jouw gids in de wereld van tegelkeuzes! Of je nu valt voor natuursteen tegels, de robuuste uitstraling van beton tegels voor uw terras, of de warmte van parket tegels, wij zijn de perfecte partner voor je.

+20 jaar vloer- en tegelwerken met passie

Elke tegel die we plaatsen, elke vloer die we leggen, is een uiting van onze diepe passie voor vloer-en tegelwerken. Van het inrichten van je badkamer tot het renoveren ervan, wij zetten elke stap met toewijding en zorg. Of het nu gaat om keramische vloeren, marmere vloeren, betonlook tegels, natuursteen tegels of keramische parkettegels uw renovatie of nieuwbouw is in de juiste handen.

Afspraak is afspraak

Zeggen we dinsdag? Dan dans je woensdag al op je nieuwe tegelvloer! In de wereld van tegels en vloeren staan wij bekend om onze punctualiteit. Of je nu een elegante tegelbadkamer of een stijlvolle keukenvloer wenst, bij ons is een belofte écht een belofte.

Vertrouwde vloerder gezocht ?

Vanuit het hart van Merchtem hebben we onze naam gevestigd als de vertrouwde handen achter talloze prachtige tegelwerken en vloerwerken in heel Vlaams-Brabant. Onze reputatie in de regio is het resultaat van jarenlange toewijding, vakmanschap en een luisterend oor voor de wensen van onze klanten.
Ben je in Vlaams-Brabant op zoek naar een betrouwbare tegelzetter? Ons team van ervaren tegelzetters uit Merchtem staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

bottom of page