top of page
310951467_5348732655225580_7175114105467520723_n.jpg

BesimTegels

Badkamer renovatie en badkamer inrichting

Uw badkamer een frisse uitstraling geven. Keramiek, natuursteen of mozaïek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn echte experts in het vak met meer dan 20 jaar ervaring en bieden professionele plaatsing en een uitstekende service. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons je helpen bij het creëren van jouw droom badkamer.

Onze SUPERKRACHTEN

  • Badkamer renovatie en vloeren/tegels leggen 

  • Advies en tips geven bij het vinden van de gepaste vloertegels en wandtegels 

  • Algemene vloer- en tegelwerken uitvoeren.

  • Plaatsen van keramische vloeren, marmere vloeren, retrotegels of keramische parkettegels en vele andere materialen.

  • Onderhoud tips voor wandtegels en vloertegels
 

Gepersonaliseerde service

Bij Besimtegels combineren we onze expertise in badkamer tegelen met een passie voor unieke tegelkeuzes. Of je nu droomt van een stijlvolle Italiaanse douche, een complete badkamer renovatie, of simpelweg je douche wilt betegelen, wij staan voor je klaar. Met een breed scala aan opties, van elegante marmer tegels tot robuuste beton tegels of de warme uitstraling van parket tegels, werken we nauw samen om jouw visie tot leven te brengen en het beste resultaat te garanderen.

Afspraak is afspraak

Zeggen we dinsdag? Dan dans je woensdag al op je nieuwe tegelvloer! In de wereld van tegels en vloeren staan wij bekend om onze punctualiteit. Of je nu een elegante tegelbadkamer of een stijlvolle keukenvloer wenst, bij ons is een belofte écht een belofte.

+20 jaar vloer- en tegelwerken met passie

Elke tegel die we plaatsen, van de badkamer tegelen tot het betegelen van een Italiaanse douche, reflecteert onze passie voor het vak. Of je nu een volledige badkamer renovatie wenst, je douche wilt renoveren, of specifiek je douche betegelen, wij zorgen voor vakmanschap. Met een verscheidenheid aan opties, zoals keramische vloeren, marmeren vloeren, betonlook tegels, retrotegels of keramische parkettegels, wordt jouw renovatie- of nieuwbouwproject met de grootste zorg en toewijding uitgevoerd.

Vertrouwde vloerder gezocht?

Vanuit het hart van Merchtem hebben we onze naam gevestigd als de vertrouwde handen achter talloze prachtige tegelwerken en vloerwerken in heel Vlaams-Brabant. Onze reputatie in de regio is het resultaat van jarenlange toewijding, vakmanschap en een luisterend oor voor de wensen van onze klanten.

Ben je in Vlaams-Brabant op zoek naar een betrouwbare tegelzetter? Ons team van ervaren tegelzetters uit Merchtem staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

bottom of page