top of page
244455450_2123160847835459_9070813594005110217_n.jpg

BesimTegels

VLOER-EN TEGELWERKEN

Een nieuwe vloer leggen en tegels plaatsen? Na meer dan 20 jaar hebben wij ons kunnen omtoveren tot echte tegelspecialisten in dit gebied. Of het nu gaat over keramische vloeren, marmere vloeren, retrotegels of keramische parkettegels (houtlook tegels) hebben wij van Besimtegels altijd de nodige ervaring om alles tot een prachtig eindresultaat te brengen.

Onze SUPERKRACHTEN

  • vloer renovatie en vloeren/tegels leggen 

  • Advies en tips geven bij het vinden van de gepaste vloertegels en wandtegels 

  • Algemene vloer- en tegelwerken uitvoeren.

  • Plaatsen van keramische vloeren, marmere vloeren, retrotegels of keramische parkettegels en vele andere materialen.

  • Onderhoud tips voor wandtegels en vloertegels
 

Gepersonaliseerde vloerwerken

Bij besimtegels zijn we niet alleen experts in het leggen van tegelvloeren, we zijn ook jouw gids in de wereld van tegelkeuzes! Of je nu valt voor marmer tegels, de robuuste uitstraling van beton tegels, of de warmte van parket tegels, wij hebben de perfecte partner voor je.

+20 jaar vloer- en tegelwerken met passie

Elke tegel die we plaatsen, elke vloer die we leggen, is een uiting van onze diepe passie voor vloer-en tegelwerken. Van het inrichten van je badkamer tot het renoveren ervan, wij zetten elke stap met toewijding en zorg. Of het nu gaat om keramische vloeren, marmere vloeren, betonlook tegels, retrotegels of keramische parkettegels uw renovatie of nieuwbouw is in de juiste handen.

Afspraak is afspraak

Zeggen we dinsdag? Dan dans je woensdag al op je nieuwe tegelvloer! In de wereld van tegels en vloeren staan wij bekend om onze punctualiteit. Of je nu een elegante tegelbadkamer of een stijlvolle keukenvloer wenst, bij ons is een belofte écht een belofte.

Vertrouwde tegelzetter gezocht?

Vanuit het hart van Merchtem hebben we onze naam gevestigd als de vertrouwde handen achter talloze prachtige tegelwerken en vloerwerken in heel Vlaams-Brabant. Onze reputatie in de regio is het resultaat van jarenlange toewijding, vakmanschap en een luisterend oor voor de wensen van onze klanten.
Ben je in Vlaams-Brabant op zoek naar een betrouwbare tegelzetter? Ons team van ervaren tegelzetters uit Merchtem staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

bottom of page