top of page
Luxury Kitchen

BesimTegels

Keukentegels en wandtegels

Een nieuwe spatwand of vloertegels in de keuken? Bij Besimtegels begrijpen wij dat de keuken het hart van het huis is. Of je nu de achterwand wandtegels keuken wilt vernieuwen of de volledige keukenvloer wil plaatsen of renoveren, wij staan voor je klaar.
 


Onze SUPERKRACHTEN

  • renovatie en plaatsing van keukentegels.

  • Advies en tips geven bij het vinden van de gepaste keukentegels en vloertegels keuken.

  • Algemene vloer- en tegelwerken uitvoeren.

  • Plaatsen van keuken wandtegels en spatwanden van keramiek of natuursteen zoals marmer of graniet, en vele andere materialen.

  • Onderhoud tips voor wandtegels en keukentegels.
 

Gepersonaliseerde service

Bij besimtegels zijn we niet alleen experts in het leggen van tegelvloeren, we zijn ook jouw gids in de wereld van tegelkeuzes! Of je nu valt voor natuursteen tegels, mozaïektegels voor de keuken of de warmte van parket tegels, wij zijn de perfecte partner voor je. 

+20 jaar vloer- en tegelwerken met passie

Elke tegel die we plaatsen, elke vloer die we leggen, is een uiting van onze diepe passie voor vloer-en tegelwerken. Van het leggen van je keukenvloer tegels tot het renoveren van je keukenwand tegels , wij zetten elke stap met toewijding en zorg. Of het nu gaat om mozaiek tegels, marmere vloeren, betonlook tegels, natuursteen tegels of keramische parkettegels uw renovatie of nieuwbouw is in de juiste handen.

Afspraak is afspraak

Zeggen we dinsdag? Dan dans je woensdag al op je nieuwe tegelvloer! In de wereld van tegels en vloeren staan wij bekend om onze punctualiteit. Of je nu een elegante keuken spatwand of een stijlvolle keukenvloer wenst, bij ons is een belofte écht een belofte.

Vertrouwde vloerder gezocht ?

Vanuit het hart van Merchtem hebben we onze naam gevestigd als de vertrouwde handen achter talloze prachtige tegelwerken en vloerwerken in heel Vlaams-Brabant. Onze reputatie in de regio is het resultaat van jarenlange toewijding, vakmanschap en een luisterend oor voor de wensen van onze klanten.

Ben je in Vlaams-Brabant op zoek naar een betrouwbare tegelzetter? Ons team van ervaren tegelzetters uit Merchtem staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

bottom of page