top of page

5 Tips voor Het Perfecte Tegelwerk

Voor het creëren van een perfecte tegelvloer, is het belangrijk om de juiste stappen te volgen. De volgende tips helpen je op weg om een prachtige tegelvloer te creëren:


1. Kies de juiste tegels. Kies tegels die het beste bij jouw stijl passen en die aan jouw behoeften voldoen.


2. Bereid het tegeloppervlak goed voor. Als je tegels op een bestaand oppervlak wilt leggen, moet je het oppervlak goed reinigen en egaliseren.


3. Zorg ervoor dat je alle benodigde materialen hebt. Zorg ervoor dat je een rollijn, tegelkruis of waterpas, tegellijm, kit, hogedrukreiniger en andere benodigde materialen bij de hand hebt.


4. Bedenk de lay-out. Het is belangrijk om een lay-out te bedenken voordat je begint met tegelen. Dit zal het tegelwerk vereenvoudigen.


5. Voer een test uit. Voer een test uit met een klein stukje tegels voordat je begint met het tegelen van de grote oppervlakken. Dit zal je helpen om eventuele fouten te voorkomen.

Met deze tips in gedachten, ben je klaar om je tegelwerk aan te pakken! Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant volgt en neem de tijd om de juiste tegels te kiezen. Door je tegelwerk met zorg te onderhouden en te repareren als er problemen zijn, zal je tegelvloer jarenlang mooi blijven. Blijf vooral creatief en gebruik je fantasie voor het creëren van een prachtige tegelvloer!


Dit zijn enkele tips dat wij jou kunnen meegeven na jaren ervaring binnen deze sector en te hebben gewerkt met verschillende tegels en verschillende ideeën van klanten!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page